Lososové rizoto

Postup
1/
Osmahněte na oleji na drobno nakrájenou cibulku, o trochu později přidejte česnek, kari koření a kurkumu a 1-2 lžičky sojové omáčky, nechte provonět.
2/
Pak přidejte uvařenou rýži a osmahněte trochu do křupava.Odložte ji stranou a na stejné pánvi osmažte směs mražené zeleniny. Promíchejte ji s rýží.
3/
Rychle ještě opečte filety z lososa SOKRA, z nichž před tím slijete šťávu. A zakápněte citronem.
4/
A můžete servírovat. Ještě na talíři můžete dozdobit jarní cibulkou a bylinkami.
Filety losos ve vlastní šťávě SOKRA | 170 g |
---|---|
cibule | 1 kus |
jarní cibulka | 1 kus |
česnek | 1 stroužek |
kari koření a kurkuma | špetka |
sójová omáčka | 1-2 lžičky |
mražená zelenina (kukuřice, hrášek, mrkev) | cca 100g |
slunečnicový olej | pár lžic |
citron | pár kapek |
rýže | 2 porce |
Použitý produkt

Filety losos ve vlastní šťávě SOKRA
Koupit