Lososové rizoto
Postup
1/
Osmahněte na oleji na drobno nakrájenou cibulku, o trochu později přidejte česnek, kari koření a kurkumu a 1-2 lžičky sojové omáčky, nechte provonět.
2/
Pak přidejte uvařenou rýži a osmahněte trochu do křupava.Odložte ji stranou a na stejné pánvi osmažte směs mražené zeleniny. Promíchejte ji s rýží.
3/
Rychle ještě opečte filety z lososa SOKRA, z nichž před tím slijete šťávu. A zakápněte citronem.
4/
A můžete servírovat. Ještě na talíři můžete dozdobit jarní cibulkou a bylinkami.
| Filety losos ve vlastní šťávě SOKRA | 170 g |
|---|---|
| cibule | 1 kus |
| jarní cibulka | 1 kus |
| česnek | 1 stroužek |
| kari koření a kurkuma | špetka |
| sójová omáčka | 1-2 lžičky |
| mražená zelenina (kukuřice, hrášek, mrkev) | cca 100g |
| slunečnicový olej | pár lžic |
| citron | pár kapek |
| rýže | 2 porce |
Použitý produkt
Filety losos ve vlastní šťávě SOKRA
Koupit