Zapečené brambory s tuňákem
Postup
1/
Do menšího pekáčku vymazaného oleje nakrájejte cibulku, česnek, rajčata a na plátky pokrájené brambory. Dochuťte solí, pepřem, bylinkami.
2/
Dejte péct na cca 30 minut na 180°C. Až brambory zezlátnou, posypte je tuňákem a sýrem. Nechtě ještě cca 5 minut prohřát v troubě a můžete servírovat.
| brambory | 2-3 ks |
|---|---|
| SOKRA tuňák ve vlastní šťávě 4x80 g | 1 plechovka |
| rajčata | 2 ks |
| sýr ke strouhání | 100 g |
| sůl, pepř | špetka |
| čerstvé bylinky nebo sušené koření | dle chuti |
| cibule | 1 ks |
| česnek | 1 stroužek |
| rostlinný olej | 2 lžíce |
Použitý produkt
SOKRA tuňák ve vlastní šťávě 4x80 g
Koupit